Live Chat Sales – when online with visitor

livechat_450x450_1

To take care of the visitors to your website. When he or she is online on your site it is the best way to show them that you care.

It´s NOT about the actual chat the whole time, but to be there for them, to guide and to answer their questions when needed. Costumer service when best!

Please, let me show you with an online demonstration – book with your contact information here or send a traditional e-mail to: info@infomera.se

2 contact us:

Contact us easiest by sending us an e-mail: info @ infomera . se

us-on-facebook

Facebook artiklar / inlägg

STRANDEN, LÄR DIG SPANSKA ELLER JOBBA?

Varför bara välja ett av alternativen, när du enkelt kan välja allt genom oss. Vi söker omgående 2 st innesäljare / presentatörer till soliga Malaga i Spanien. Pluggar gör du på förmiddagen - jobbar på eftermiddagen de dagar du själv sätter upp i ditt schema tillsammans med oss.

Skicka din ansökan redan idag till info@infoMera.se

Skriv lite kort om vem du är och varför vi ska välja just dig. Skriv gärna också hur vi kan kontakta dig och när som passar dig bäst samt när du eventuellt kan börja som tidigast

Annons kommer också att ligga på arbetsförmedlingens hemsida fr.o.m 4-5 maj
... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

InfoMera har uppdaterat sin profilbild. ... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

VI FÅR KUNDER VARJE DAG VIA FACEBOOK - VARIFRÅN FÅR NI ERA?
Nyckeln till vår framgång är inte den fina teckningen nedan.. utan att vi också varje dag lyckas nå nya kunder för att sälja våra kunders tjänster. Vi kan hjälpa er med! / info@infomera.se

Behöver du/ni ett bollplank, öka er försäljning, ev ny hemsida eller bara hjälp med er facebook?

Vi hjäper företag och kunder att hitta varann på internet

Med vänliga hälsningar
infoMera
... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

Får nya kunder varje dag via Facebook. Hur får ni era?

Du läser ju det här inlägget, nu eller hur? Bra, då har jag gjort mitt jobb rätt ;)

Smart kreativ marknadsföring är faktiskt både gratis eller betalar sig själv, har jag rätt? Det är i alla fall så det ska vara, anser jag!

Mina tjänster är inte revolutionerande...använder bara internet och mediakanaler på ett effektivt sätt. Alla kan ju få uppmärksamhet om man har råd att tex ha med Zlatan i en reklamsnutt på Youtube, men riktigt den budgeten för marknadsföring har i alla fall inte jag själv direkt...

Vänd er till oss, så ska vi hjälpa er med ökad försäljning - utan att det kostar skjortan. Ökad försäljning gillar ju de flesta företag och är det inte så dyrt, så är det ju alltid ännu bättre.

Ni kan hyra säljare per vecka, dag eller paket med timmar

Kommunicera mera med InfoMera -kommentera eller kontakta info@infomera.se
... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

InfoMera har uppdaterat sin omslagsbild. ... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

Erbjuder paket om 3, 5, 8 timmar per månad med hjälp framför allt till småföretag att både synas och höras på tex Facebook. Vi lägger tillsammans upp en kampanj och strategi för er marknadsföring och vad ni vill nå ut med, en budget för det samt genomförande.

Kanske är ni helt nystartade, inte ens kommit igång eller hållit på en tid men sett att de flesta sätt att nå ut är väldigt dyra samt oftast kostar mer än det smakar.

Marknadsföringen sker sedan genom riktade utskick av nyheter och det som man önskar nå ut med till sin tilltänkta målgrupp.

Hör av er - info@infomera.se
- så tittar vi tillsammans vad som skulle vara mest lönsamt och effektivt för just ert företag.

Vårt mål är ALLTID att en kampanj eller annonsering verkligen ska betalat sig så snart som det bara är möjligt. Marknadsföring ska ALLTID vara en investering - inte en kostnad

InfoMera - info@infomera.se
... Läs merLäs mindre

Se på Facebook

2 contact us:

Contact us easiest by sending us an e-mail: info @ infomera . se